zondag 17 februari 2013

Newfy in de lappenmand

Tja ,hoe gaat het  nu met Bo??
Na een week lang elke dag bij de dierenarts ( zaterdag 9 februari was de eerste bezoek en vrijdag 15 feb dus even de laatste)  voor injecties tegen de pijn , koorts en onstekingsremmers te hebben gehad , hebben de dierenarts en ik besloten dat Bo dit weekend even tot rust kon komen.
Want alle reisjes van en naar de dierenarts tikken er wel in. ( voor Bo en voor mezelf) 
 Goed is het nog niet,Vrijdagnacht heeft Bo  zelfs nog gebraakt. en lopen gaat ook nog niet echt goed.
 Maar de onsteking is nu  al een behoorlijk stuk afgezwakt ,maar nog  steeds niet weg.
A.s maandag  18 feb, moet Bo dus wel weer teug komen bij de dierenarts . Dan is hopelijk  ook de uitslag van de kweek er en moeten we kijken  of de koorts wel of niet terug is, en of Bo dus daadwerkelijk zonder medicijnen verder kan en mag.

tja wat doe je dan in de tussen tijd , niet veel.
maar toch iets  Pitten aan een quilt is eenvoudig dus de Round robbin maar weer eens tevoorschijn gehaald. Op mijn maandelijkste Bee hebben we een RR gemaakt, Je moest zelf het middenblok maken. en dan doorgeven aan de volgende van de Bee groep ,ik wilde graag een blauw witte quilt en dat is goed gelukt. Je kon ook een basis stof meegeven en dat heb ik gedaan , iedereen heeft deze stof in zijn rand gebruikt , daardoor onstond een leuke eenheid in de quilt.


en op de foto hierboven zie je stempels, heb aan het begin van de middag eerst even een stuk hout doormidden gezaagd. ga straks de stempels opplakken en dan kan ik als ze vast zitten gaan stempelen. Ben benieuwd of het met textielverf op textiel wil afdrukken met deze stempels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten